30 DANA PEŠAČIO DO EGINE: Nikola Rokvić danas stiže na KONAČNU DESTINACIJU, PRAVOSLAVCI MU SE DIVE zbog OVOGA
Foto: Printscreen Kurir Tv

svaka čast!

30 DANA PEŠAČIO DO EGINE: Nikola Rokvić danas stiže na KONAČNU DESTINACIJU, PRAVOSLAVCI MU SE DIVE zbog OVOGA

One je pre 30 dana započeo hodočašće

Objavljeno:

Pevač Nikola Rokvić pre 30 dana započeo je hodočašće, a danas stiže u Eginu, krajnju destinaciju.

Naime, Nikola je na tom putu skupljao pare, koje će usmeriti u humanitarne svrhe, a svakodnevno se oglašavao na svom Instagram profilu.

Ona se oglasila na Instagramu iz Egine, objavila je fotografiju sa decom, uz koju je napisala:

- Prelepa Egina, zvuk talasa, miris rastinja i tiho iščekivanje - napisala je Bojana, a nema sumnje da će njen susret sa Nikolom biti baš emotivan.

Nikolu stigle emocije na kraju puta

- Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku. Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu - napisao je on i dodao:

- Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu… Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! - napisao je Rokvić.

Nikola Rokvić i njegova fondacija "Porodica" skupili su 31 milion dinara za pomoć onkologijama u Srbiji, a Nikolino hodočašće uskoro se završiva, jer on bi trebalo sutra da dođe do svog cilja.

Bonus video:

00:26

Aleksandar Dragović, delije

(Espreso / Blic /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.